VESTROCK

VESTROCK maakt tien nieuwe namen voor de achtste editie bekend.

vestrock

Biffy Clyro | DeWolff | Joep Beving | Broederliefde | Blaas of Glory | Hare Squead |
Merdan Taplak Orkestar | SMIB | Swedish Death Candy | The Graveltones

Headliner Biffy Clyro, één van de beste livebands van het moment, beleeft op VESTROCK een unicum. Hoewel ze hoofdact zijn op vele grote Europese festivals, zullen de Schotse indierockers op VESTROCK voor de eerste maal een festival in de Benelux headlinen. Daarnaast doen DeWolff, Blaas of Glory en Merdan Taplak Orkestar allemaal VESTROCK aan in het jaar dat ze tien jaar bestaan. Heavy metal marching band Blaas of Glory onderneemt om die reden hun 10 Year Emotour, waarbij VESTROCK (waar ze maar liefst drie maal eerder stonden) natuurlijk niet kan ontbreken. Merdan Taplak Orkestar is terug van weg geweest; VESTROCK is voor de Antwerpse dance act met blazersformatie het eerste aangekondigde Nederlandse zomerfestival. Klassiek sterpianist Joep Beving, één van de grootste rocksterren uit de Nede rlandse klassieke muziek, zal voor de eerste maal in Zeeland spelen. Hij geeft op vrijdagavond een exclusief concert in de St. Willibrordusbasiliek. De Rotterdamse formatie Broederliefde zal het zondagavondprogramma van VESTROCK afsluiten.

Eerder werden al 25 namen voor VESTROCK en VESTROCK JUNIOR bekend gemaakt, waaronder ‪The Common Linnets, Jett Rebel, ‪Twin Atlantic, Warhaus en Sevn Alias.
Komende maanden zullen nog meer acts voor VESTROCK en VESTROCK JUNIOR bekend gemaakt worden via www.vestrock.nl.
Bekijk hier de aankondigingsvideo van de nieuwe namen van VESTROCK 2017. www.vestrock.nl