Down The Rabbit Hole

Nieuwe muziekbevestigingen voor vierde editie.

FB cover 01_2016

O.a. Moderat, Nicolas Jaar, Bear’s Den, Cage The Elephant, Daphni, Father John Misty, Rag’n’Bone Man, SOHN, Spoon, Trentemøller en Weval zijn recent aan het programma toegevoegd.

Van 23 t/m 25 juni vindt de vierde editie van Down The Rabbit Hole plaats in de Groene Heuvels te Beuningen. Eerder werd de komst van o.a. Oscar and the Wolf, Bazart, Benjamin Clementine, Bonobo (live), Spinvis, Tash Sultana, Warpaint en Xavier Rudd aangekondigd. Vandaag wordt het programma aangevuld met 23 nieuwe muzieknamen.

Down The Rabbit Hole is een minivakantie vol muziek aan het heldere meer van de Groene Heuvels in Beuningen. Kampeer vier surreële dagen en nachten aan het water, struin over de veldjes, plons in het meer en dwaal door het bos. Ga op zoek naar nieuwe verborgen programmaplekken, geheime feestjes en onverwachte ontmoetingen. Vandaag worden 23 nieuwe muzieknamen aan het programma toegevoegd:

Moderat
In de kundige handen van Berliners Moderat klopt de postminimal-formule songwriter-elektronica met rauwe techno als een bus.

Nicolas Jaar
Wonderkind en superproducer Nicolas Jaar is met zijn mix van elektronica, jazz, rock, latin, postfunk en downtempo psychedelica een grootmeester in spanningsopbouw en bevrijdende ontladingen. Kippenvel!

Bear’s Den
De melancholische folkrock van Bear’s Den over vervlogen dromen en harde waarheden van het leven, baardverwarmend verweven in catchy melodieën en eightiesrockarrangementen.

Cage The Elephant
Deze eeuwige fanfavorieten uit Kentucky versnijden hun besmettelijke indie net zo lie f met garage, punk en psych als met zonnige gitaarpop.

Daphni
Daphni ken je misschien beter als zijn andere alter ego Caribou. Als dj begeeft hij zich naar het hart van de dansvloer, met club-ready eigen werk en een bodemloze koffer vol pareltjes uit veertig jaar dance.

Father John Misty
Met gelijke delen souplesse, humor en symfonisch gearrangeerde folkrock en countrysoul redt deze geboren showman links en rechts zieltjes totdat ook de laatste zondaar bekeerd is.

NAO
NAO versmelt soul- en R&B-grooves van het einde van vorige eeuw met zowel akoestische instrumenten als dikke bass en abstracte stapelbeats.

Rag’n’Bone Man
De gruizige urban soul van deze kolossaal zingende Britse beer slaat een niet alledaagse brug tussen straatbeats, gospel, blues en funk.

SOHN
SOHN debuteerde als post-dubsteptalent met multi-instrumentale skills, maar met zijn nieuwe plaat gooit hij het met pop, electro, ambient en nu-R&B over een bredere boeg.

Spoon
Deze indierockers uit Austin, Texas ontdekten de formule voor het perfecte indieliedje en leveren al meer dan twintig jaar consistent magnifieke platen af.

Trentemøller
Deze Deense producer/muzikant schiet al jaren precies in de roos. Een minimaltechnotrack hier, een stampende clubnight daar, en tussendoor tours met zijn onverslaanbare band en dito visuals.

Weval
Deze Amsterdamse producers zijn in korte tijd uitgegroeid tot Europa’s hottest ticket in town. Tijdens hun liveshows hoor je hun zorgvuldig verweven synths, bassen en vocals in hun melodieuze tehcno kraakhelder op hun plek vallen.

Daarnaast worden ook Holly Macve, Joep Beving, Klangstof, Mr. Scruff, Maggie Rogers, Nathan Fake, Pink Oculus, Temples, The Lemon Twigs, WAND en Warhaus aan het programma toegevoegd. Binnenkort volgen meer acts en wordt ook het overig programma bekendgemaakt. Uitgebreide informatie over deze en eerdere bevestigingen op www.downtherabbithole.nl.

Een ticket voor Down The Rabbit Hole kost €129,- (excl. servicekosten) voor het volledige festival, een plek op de tententcamping en vervoer per pendelbus van en naar treinstation Wijchen. Kaarverkoop via Ticketmaster.

Er zijn tevens groepstickets met korting beschikbaar: 10 tickets voor €990,- (excl. servicekosten). Parkeertickets en Camper Camping tickets zijn ook via Ticketmaster verkrijgbaar. Tipi’s, caravans, festihutten en allerlei andere luxe overnachtingsmogelijkheden zijn te huur via www.rabbitresort.nl

DOWN THE RABBIT HOLE 2017
Vrijdag 23 juni – zondag 25 juni
De Groene Heuvels, Beuningen
www.downtherabbithole.nl