HEAVN

Uitzonderlijke combinatie filmische melodieën en warme vocalen.

m_16a

Op 22 april stond HEAVN voor een optreden in Stadsschouwburg De Vereeniging in Nijmegen.

In mei vorig jaar stond HAEVN nog in een uitverkocht Doornroosje en juli 2016 schitterde de band nog in de Stevenskerk tijdens de Vierdaagsefeesten. Een concert in De Vereeniging kon daarom niet uitblijven.

De nog jonge samenwerking tussen singer-songwriter Marijn van der Meer en componist Jorrit Kleijnen is een uiterst succesvolle. Niet alleen werd hun indringende debuutsingle ‘Where The Heart Is’ al snel opgepikt door Volvo die het nummer gebruikte voor een commercial, ook de singles ‘Finding Out More’ en ‘Bright Lights’ zijn uitgegroeid tot grote hits en al vele miljoenen keren afgespeeld op Spotify. De unieke combinatie van filmische melodieën en warme vocalen liggen dan ook erg goed in het gehoor. Het debuutalbum van de heren is inmiddels verschenen. @De Vereeniging

Fotografie: Rob Herstel Herstelfotografie