Jett Rebel

Popster geeft memorabel optreden in thuisstad Den Haag.

m__GBW4728

Jett Rebel is van alle markten thuis. In een geheel uitverkocht Paard van Troje is het wonderkind duidelijk op zijn gemak. Hij zegt het al aan het begin: dit wordt de mooiste show uit de concerttour. Aan de zanger, maar ook het enthousiaste publiek zal het zeker niet liggen. De mensen springen, dansen en zingen graag mee, wanneer de ‘meester’dat vraagt.

Jett Rebel ontpopt zich wederom als de ultieme muzikant, de alleskunner. Ditmaal niet met een dampende soulshow maar met een vet rock/pop optreden met alles erop en eraan. Het sixties flower power decor is de plek waar geheel uitverkochte show in Paard van Troje. Jett Rebel (het alter-ego van Jelte Tuinstra) serveert vette gitaarsolo’s en brengt tributes aan zijn favoriete artiesten (Neil Young, Alain Toussaint, Glen Campbell) en geniet daar ook zelf optimaal van.

Een memorabele show die maar liefst een paar uur duurt, maar die vanwege de afwisseling niet snel verveelt.

Fotografie: Loes van der Kraats