LIVE AT

Alex Vargas en Memphis Maniacs naar Live At 2017.

LIVE AT

Alex Vargas en Memphis Maniacs zijn de volgende twee artiesten die bevestigd zijn voor de komende editie van Live At, een serie openluchtconcerten tijdens de zomerdagen in het Amsterdamse Bostheater. Eerder werden Hooverphonic with orchestra, Milow, Walk Off The Earth, Lucky Chops en Typhoon al bevestigd. Alex Vargas is op zondag 20 augustus te zien tijdens Live At. Memphis Maniacs treden op vrijdag 15 september op.

Alex Vargas
Alex Vargas maakt soul, maar dan elektronisch met behulp van beats en loops. In Nederland brak de Deens-Urugyaanse singer-songwriter door met de hulp van Dotan. De Nederlandse zanger vroeg hem als voorprogramma in de Ziggo Dome en als gast tijdens zijn 7 Layer-festival. Daarna verscheen zijn tweede EP Giving Up The Ghost met daarop 3FM Megahit Shackled Up. Alex’ nieuwe album Cohere kwam onlangs uit. De show tijdens Live At is de enige die Alex Vargas in Nederland doet deze zomer.

Memphis Maniacs
Dankzij hun bombastische mash-ups van de allergrootste hits uit diverse genres en decennia zorgen Memphis Maniacs overal voor één groot feest der herkenning. De band sloot onlangs hun Maximum Mashup Tour af en staat deze zomer op menig festival. De show tijdens Live At wordt een unicum voor de band: dit is de eerste keer dat Memphis Maniacs in een openluchttheater optreedt.

Many more to come
Eerder werden Hooverphonic with orchestra, Milow, Walk Off The Earth, Lucky Chops en Typhoon al bevestigd voor de reeks openluchtconcerten in het Amsterdamse Bostheater tijdens de zomermaanden van 2017. De komende maanden wordt de rest van het programma onthuld.