Parkpop

Grootheden Bootsy Collins en Alison Moyet naar Den Haag.

20140221 Bootsy Collins at Paradiso Amsterdam, The Netherlands

Een ware pionier uit de Britse scene is toegevoegd aan de line-up van Parkpop. We hebben het natuurlijk over Alison Moyet die met onder anderen grote hits als ‘Alf’, en ‘Is This Love?’ een plaats heeft bemachtigd in de top 5 best verkopende Britse zangeressen ooit.

Naast de toevoeging van de Britse Alison Moyet zal ook meesterbassist en funklegende Bootsy Collins te bewonderen zijn op het podium. Daarnaast gaan de Haagse acts Henk & Melle en Jon Tarifa het Haags Podium betreden op 25 juni in het Zuiderpark.
Eerder werd al bekend dat o.a Broederliefde, The Baseballs, Los Pacaminons ft Paul Young, Toots & The Maytals en DOOL te zien zullen zijn op Parkpop. Klik hier voor de line-up tot nu toe van Parkpop Den Haag 2017.

http://parkpop.nl/Programma/Programma-2017