Free Your Mind

Arnhems dancefestival trekt tienduizenden bezoekers.

m_40a

Op zaterdag 3 juni vond de 14e editie van het Free Your Mind dance festival plaats in Arnhem plaats. Zo’n 18.000 feestgangers kwamen weer bij elkaar op de Arnhemse Stadsblokken, naast de John Frost Brug.

Dat werd weer ongelimiteerd genieten van een ongekend mooi en gezellig feest. Dit jaar waren er optredens van onder anderen Oosterbeker Franky Rizardo en dj’s Sven Väth en Len Faki. Het evenement trok meer bezoekers dan tijdens voorgaande edities.

Om alle mensen plek te kunnen bieden was een van de podia aan het water van de Rijn uitgebreid met een grote tent.

Fotografie: Rob Herstel Herstelfotografie

Op zaterdag 3 juni vond de 13e editie van Free Your Mind festival plaats in Arnhem plaats. Zo’n 18.000 feestgangers kwamen weer bij elkaar op de Arnhemse Stadsblokken, naast de John Frost Brug.

Dat werd weer ongelimiteerd genieten van een ongekend mooi en gezellig feest. Dit jaar waren er optredens van onder anderen Oosterbeker Franky Rizardo en dj’s Sven Väth en Len Faki. Het evenement trok meer bezoekers dan tijdens voorgaande edities.

Om alle mensen plek te kunnen bieden was een van de podia aan het water van de Rijn uitgebreid met een grote tent.