Harry Styles

Extra concert Harry Styles Live On Tour toegevoegd.

HSontour

Zojuist is bekendgemaakt dat Harry Styles nieuwe data aan zijn huidige tournee heeft toegevoegd. Naast het uitverkochte concert dat Harry Styles op 8 november in AFAS Live geeft, komt hij ook op woensdag 14 maart 2018 naar Nederland voor een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Wegens de enorme vraag naar kaarten voor de concerten van Harry Styles zijn er 56 nieuwe data toegevoegd in 2018 voor zijn uitverkochte wereldtournee. Het nieuwe deel van de tour gaat in maart 2018 van start in Bazel in Zwitserland en eindigt in juli in Los Angeles. Het voorprogramma in Noord-Amerika wordt verzorgd door Kacey Musgraves, in Azië door Warpaint en Leon Bridges is de support act in Zuid-Amerika en Mexico. De support acts voor Europa en Australië worden later nog bekendgemaakt.
Het eerste deel van Harry Styles Live On Tour begint in september en reist langs diverse intieme zalen door heel de wereld met als special guest MUNA.

Harry Styles Live On Tour komt in 2018 terug naar grotere zalen en meerdere steden. De vraag naar kaarten zal erg groot zijn. Een invitation fan presale helpt om er voor te zorgen dat alleen Harry Styles fans toegang hebben tot de kaartverkoop. We willen graag zoveel mogelijk fans de mogelijkheid bieden om Harry Styles te zien tijdens het Europese deel van zijn tour.
Het registreren voor de invitation presale is niet automatisch een garantie op een code en toegang tot de presale. De codes worden middels een loting verdeeld. De codes geven toegang tot de invitation presale die op woensdag 14 juni van start gaat. Een code is nog geen garantie op daadwerkelijke tickets. Fans kunnen zich voor deze presale aanmelden tot zondag 11 juni 22.00 uur via Harrystyleseurope.ontouraccess.com.

Met zijn debuutalbum Harry Styles, dat 12 mei is uitgebracht, scoort hij wereldwijd de toppositie in de albumlijsten. In Amerika komt het album op nummer 1 binnen in de Billboard Album Top 200 met meer dan 230.000 verkochte albums. Hiermee breekt hij het record van de meest verkochte albums door een Britse zanger in de week van de albumrelease. Het debuutalbum is wereldwijd een succes en behaalt de nummer 1 positie in 55 landen waaronder de Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Canada, Australië, Nederland, België, Polen en in verschillende landen in Zuid-Amerika Zuidoost-Azië en het Midden Oosten.

Tourdata Harry Styles Live on Tour 2018:

 

* support Kacey Musgraves
† support Warpaint
♢ support Leon Bridges

Qmusic presents

Harry Styles – Live On Tour

Woensdag 8 november 2017| AFAS Live, Amsterdam UITVERKOCHT
Woensdag 14 maart 2018 | Ziggo Dome, Amsterdam EXTRA SHOW