Pinkpop 2017 Dag 2

Pinkpop dag 2 met Green Day, Gavin James, My Baby en Broederliefde. 

m_18948826_10212004436773653_294907257_o

Volgens de Pinkpop bezoekers was Zondag, de tweede Pinkpop dag ook de minste van de drie. Bekende namen stonden er wel, maar weinig verrassende optredens.

Imagine Dragons, Biffy Clyro, Kodaline, Clean Bandit, Gavin James, Sean Paul, My Baby en Broederliefde mochten het publiek vermaken. Oh ja en Green Day, de grootste naam op de zondag. Bij hun optreden mocht als verrassing de elfjarige Jules uit het publiek het podium op. Hij mag uiteindelijk ook de gitaar van zanger Billie Joe Armstrong houden en daar is Jules, net als iedere andere fan dat zou zijn, fan natuurlijk heel happy mee. Green Day is ook de afsluiter van deze avond, al stoppen ze een half uur eerder dan gepland.

Fotografie: Paul Barendregt