DELV!S

DELV!S – No Ending (Because Music/Warner).

DELVIS

Het aanstekelijke popliedje Come My Way van Delv!s zal inmiddels bij iedereen bekend zijn. Het klinkt catchy en vrolijk en blijft in je hoofd hangen. Het nummer staat ook op de EP No Ending die inmiddels uitgekomen is. Vijf liedjes in totaal, allemaal van het niveau van de single. Neem nou Home Again: dit is funkdisco op zijn best die je meteen meeneemt naar de jaren 80. Dit klinkt echt lekker en hier word je blij van! Det EP’tje is echt gevarieerd, want de track die volgt is No Ending en dat is even afkoelen met alweer een heerlijk nummer. De 29-jarige Niels Delvaux kan er wat van en is ook nog eens in het bezit van een goede soulstem. Draag je de 80’s muziek een warm hart toe? Dan is dit schijfje helemaal wat voor jou. No Ending is het zeker waard om gecheckt te worden, niet alleen thuis maar ook buitenshuis op de festivals of in de concertzalen! (AR)

Op zaterdag 8 juli treedt de Vlaamse band op tijdens Bospop in Weert. In Augustus bestijgt Delv!s het podium van Pukkelpop in België.