Festival The Brave

Line-up compleet Festival The Brave 2017.

The Brave heeft altijd veel acts uit Het Verenigd Koninkrijk geprogrammeerd, maar dit jaar lijkt het wel Paradiso’s London Calling! Met Eliza And The Bear toegevoegd aan de line-up staat de teller maar liefst op zes acts uit de UK. Check voor tickets www.festivalthebrave.nl

The Brave heeft zichzelf vorige jaren bewezen als scout van up-and-coming artiesten met namen als Dotan, JP Cooper, Jake Isaac, Loney Dear, Lewis Watson en Craig Gallagher. Toen gevraagd werd aan co-producent Luc Upson welke artiest hij denkt dat gaat doorbreken dit jaar zei hij: “Ryan McMullan gaat hard, als je opent voor Ed Sheeran’s hele Europese tour dan gaat het goed met je carrière. Verder verwacht ik big things van Eliza And The Bear. Ze spelen alles wat er toe doet in de indie scene in Engeland!”.

Daarmee presenteert het enige buitenfestival in Nederland dat zich volledig richt op singer-songwriters, indie en folk dit jaar maar liefst 28 (inter)nationale acts uit 5 verschillende landen. Zoals altijd is er weer veel ruimte voor nieuw lokaal talent bij de traditionele Campfire Sessions XXL onder de sterren rond middernacht.

Na drie zeer succesvolle edities heeft organisator Kaboem Productions voor deze vierde editie gekozen voor een nieuwe locatie, het Toscane van Amsterdam, ‘de Fruittuin van West’. Met The Brave proberen producenten Maran Rauws en Luc Upson het publiek nieuwe, kwalitatief hoogstaande singer-songwriters, indie en folk te laten ontdekken en de heren zijn dit jaar dan ook weer zeer trots op het mooie, internationale programma.

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op http://www.festivalthebrave.nl

FESTIVAL THE BRAVE

Zaterdag 26 augustus 2017

Fruittuin van West || Tom Schreursweg 48, 1067 MC Amsterdam

Line-up:

Eliza and the Bear (UK), Fatherson (UK), Matt Woods (UK), Ryan McMullan (IE), Hollow Coves (AU), Palmsy, Sam Brookes (UK), Harry Pane (UK), Vic Willems, Jana Mila, Giant Tiger Hooch, Max Poolman, Terence, Jasper Schalks, Sam & Julia, Robin Block, Robin Kester, Nancy Makiese, Kelle Wardle, Chaimaa Rochdi, Myllie Tunes, Marly Rose, Bram van Langen, Ro Halfhide, Martijn Jasper, Thinman&Sparrow, Epiphany, Echofly & Campfire Sessions

Aanvang: 13:00 uur
Tickets vvk: €22,50

http://www.festivalthebrave.nl