Fink

Fink brengt 2e single Not Everything Was Better In The Past uit.

Fink heeft zojuist Not Everything Was Better In The Past uitgebracht. Het is de tweede single als opmaat naar hun zesde studioalbum Resurgam dat op 15 september verschijnt. “It’s a beautifully subtle tribute to nostalgia, relationships won and lost and personal history.” zegt Fin Greenall over de nieuwe track.

Via deze Spotify link is Not Everything Was Better In The Past te beluisteren.

Resurgam is in samenwerking met producer Flood (PJ Harvey, U2, Foals, Warpaint, The Killers) opgenomen. De titel komt uit het Latijn en betekent “Ik zal weer opstaan”. Het is terug te vinden in een 900 jaar oude kerk in Cornwall waar Fin oorspronkelijk vandaan komt. De vitale en indringende sfeer die daar heerst hebben ze uitstekend weten te vangen en vertalen in de muziek.

In november en december is Fink voor een zestal concerten in ons land. Het tourschema ziet er als volgt uit:

21 november: Nijmegen, Doornroosje
22 november: Amsterdam, Paradiso
23 november: Amsterdam, Paradiso
24 november: Tilburg, 013
03 december: Groningen, De Oosterpoort
04 december: Den Haag, Paard van Troje