Frank Boeijen

Zanger schittert in uitverkocht Caprera.

Op vrijdag 25 augustus stond Frank Boeijen samen met zijn band in Openluchttheater Caprera.

Hoe zou de Nederlandstalige popmuziek eruit zien zonder Frank Boeijen? In een carrière die inmiddels ruim dertig jaar beslaat heeft hij het genre mee vormgegeven. Natuurlijk zijn er de hits. ‘Zwart Wit’, ‘Kronenburg Park’ en ‘Zeg me dat het niet zo is’, inmiddels solide verankerd in het Nederlandse en Vlaamse collectieve geheugen.
Tussen de bomen van Caprera weerklinken jaarlijks de klanken van zijn intieme liedjes en popnummers met zijn festivalband. Het was gisteren weer een zomeravond, waarop alles samenkwam: nieuwe arrangementen van bekende nummers verrasten en namen de bezoekers mee op een muzikale reis door de tijd.

Fotografie: Bianca Dijck Flits & Klik Photography