Douwe Bob

Zanger Live op Night of the Proms.

Night of The Proms heeft zojuist Douwe Bob aan de line-up van 2017 toegevoegd. Op zaterdag 18 november deelt hij het podium met o.a. voormalig Spice Girl Melanie C, soulzangeres Joss Stone en pianiste Emily Bear. Onder begeleiding van het Antwerp Philharmonic Orchestra en onder leiding van de Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche vertolken ze hun grootste hits. De kaartverkoop is reeds gestart via ticketmaster.nl.

De afgelopen jaren volgden de hoogtepunten elkaar in rap tempo op voor de jonge Amsterdammer. Na de succesvolle samenwerking met Anouk, die de hit ‘Hold Me’ opleverde, stoot zijn tweede album Pass It On gelijk door naar de nummer 1 positie van de Album Top 100. De zomerhit ’Sweet Sunshine’ is vervolgens niet meer van de radio te branden en met zijn band speelt hij voor alleen maar uitverkochte zalen door het hele land. In 2016 speelde hij op Pinkpop en vertegenwoordigde hij Nederland op het Eurovisie Songfestival in Stockholm met zijn hit ’Slow Down’.

Dit jaar kreeg Douwe Bob een Edison in de categorie beste “Pop” en stond hij met zijn FOOL BAR XL in een stijf uitverkochte AFAS Live. “Live spelen is het mooiste wat er is. Ik stap met mijn muzikale vrienden in het busje en we vertellen onze verhalen aan het publiek. 1 ding is zeker, het eindigt altijd met een groot feest”, aldus Douwe Bob.

Radio 10 presenteert

Night of the Proms

Zaterdag 18 november 2017 | Ahoy, Rotterdam

Aanvang: 20.00 uur | Entree: € 39, € 43, € 49, € 54 en € 59 (excl. servicekosten)

Foto’s: Harold Versteeg