Amsterdam Dance Event

Grote shows in ArenA en AFAS LIVE tijdens Amsterdam Dance Event.

Amsterdam Dance Event [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

In de ArenA was er op zaterdag 21 oktober We Own The Night  met grote acts als Hardwell, Armin van Buuren, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike en Marshmello. Ook was hier de DJ Mag’s Top 100 Dj’s award. And the winner was…Martin Garrix! De top 5 van de lijst toont precies dezelfde dj’s als vorig jaar. Met daarin 4 Nederlandse dj’s: Tiësto staat dit jaar op nummer 5. Vorig jaar stond Hardwell nog op nummer 3 en Armin van Buuren op nummer vier. Dit jaar zijn ze van plek gewisseld. Op nummer 2 is het Belgisch duo Dimitri Vegas & Like Mike te vinden. De lijst wordt ieder jaar samengesteld op basis van de stemmen van ruim 1 miljoen danceliefhebbers.

 

Het publiek kon zaterdag 21 oktober los op grote acts als Hardwell, Armin van Buuren, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike en Marshmello. grote acts als Hardwell, Armin van Buuren, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike en Marshmello.

In AFAS Live trad het bekende DJ-duo Sunnery James & Ryan Marciano met hun ‘Sexy By Nature’concept inclusief special guests.

Fotografie: Harold Versteeg