Gavin James

Ierse singer-songwriter met optreden in AFAS Live.

Gavin James in Afas Live Amsterdam [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

De Ierse singer-songwriter Gavin James stond op vrijdag 6 oktober in AFAS Live. Hij scoorde een megahit met de Magnetic Fields-cover ‘The Book Of Love’ en ook het mooie ‘Nervous’ (The Ooh Song) is ook zeker noemenswaardig.

Zijn prachtige liedjes zijn eerlijk en gevoelig en van die soulvolle stem krijg je spontaan kippenvel. Met slechts een gitaar in de handen krijgt Gavin de hele crowd stil. En dat valt ook andere singer-songwriters op. Zo mag hij Ed Sheeran tot een van zijn grootste fans rekenen:“If you ignore Gavin James, you are losing out!”.

Nederland is geen onbekend terrein voor de singer-songwriter. Hij stond al op festivals als Eurosonic en Pinkpop en verkocht de Amsterdamse poptempel Paradiso al eens uit.

Fotografie: Harold Versteeg