Liam Gallagher

Liam Gallagher solo naar AFAS Live.

Op donderdag 8 maart geeft Liam Gallagher een concert in AFAS Live, Amsterdam. Het concert staat in het teken van zijn eerste solo album ‘As You Were’.

De Britse Liam Gallagher werd bekend als frontman van de bands Oasis en Beady Eye, maar is nu volop bezig met het bouwen van zijn solocarrière. Eerder deze maand verscheen zijn langverwachte debuutalbum ‘As You Were’ met onder meer de singles ‘Wall Of Glass’ en ‘For What It’s Worth’. De plaat die samen met Greg Kurstin en Dan Grech-Marguerat geproduceerd is bevat veel attitude, zoals je van de jongste Gallagher kan verwachten, en klassieke 60’s en 70’s invloeden die volledig zijn aangepast aan het hier en nu. Met dit wapenfeit op zak is de uitgesproken rockmuzikant klaar om solo terug te keren naar onze hoofdstad, op 8 maart in AFAS Live.

LIAM GALLAGHER
+ support
Donderdag 8 maart 2018 | AFAS Live – Amsterdam