Miss Montreal

Sanne Hans met clubtour naar Luxor Live.

Miss Montreal stond gisteren voor een uitverkochte zaal in Luxor Live. Dat werd een energieke show zoals we dat alleen maar van frontvrouw Sanne Hans gewend zijn.

Na een grote show in de HMH en een jaarlijks festivalschema waar je ‘u tegen zegt’ en hoewel ze nog middenin haar theatertour zit, vindt Miss Montreal frontvrouw Sanne Hans het tijd om terug te gaan naar waar het allemaal ooit begonnen is!

Sanne: “ Ik heb mijn eerste album destijds ingezongen in een huis in Portugal. Omdat er toen zoveel gebeurde in mijn leven, heb ik eigenlijk helemaal niet kunnen genieten van al die speciale momenten. Dus we gaan het nu opnieuw doen! Dit najaar komt er een EP uit met nummers die erg persoonlijk zijn. Ik wil graag mijn ei kwijt op een ietwat andere creatieve manier. En de clubtour wordt gewoon een avondje terug in de tijd. Persoonlijke liedjes van toen, maar ook nieuw werk, biertje in de hand en genieten maar…”

Op de nieuwe EP zullen ook strijkers te horen zijn en zij zullen ook meegaan tijdens de clubtour. Sanne tourt met haar band langs een vijftal zalen waar het destijds allemaal voor haar begonnen is en met ieder van deze zalen heeft zij een speciale band. @Luxor Live

Fotografie: Rob Herstel Herstelfotografie.nl