Ron Pope

Charismatische singer-songwriter brengt catchy Americana naar Bitterzoet.

De uit Nashville afkomstige Ron Pope heeft als onafhankelijke artiest vrijwel alle records gebroken als het gaat om het beluisteren van zijn catchy Americana. Hij speelde uitverkochte shows op drie continenten in twintig landen, heeft meer dan 200 miljoen streams op Spotify en meer dan 150 miljoen op YouTube.

Zijn muziek brengt Pope uit op zijn eigen label Brooklyn Basement Records met voor augustus op de planning het nieuwe album ‘Work’. Over dat album zegt Ron het volgende: “This album follows me from when I was thirteen and a teacher told my mother that I’d probably end up in prison; I started messing around writing songs that year. It’s been mostly uphill ever since”.

Het Paradiso-publiek genoot van een verrassende show waarbij Pope ook in het publiek zijn muziek met de toeschouwers deelde. Voorprogramma 1 was Zach Berkman, 2 was Brian Mackey.

Fotografie: Patricia Benjamins