The Boxer Rebellion

Band met nieuwe plaat naar Rotterdam.

Op zaterdag 3 maart 2018 presenteren Rotown en Motel Mozaïque Concerts The Boxer Rebellion in Maassilo Rotterdam. De kaartverkoop voor dit concert start op vrijdag 1 december om 10.00 uur. De alternatieve rockband brengt begin 2018 het nieuwe album ‘Ghost Alive’ uit, de opvolger van het zeer succesvolle ‘Ocean By Ocean’ uit 2016.

The Boxer Rebellion

In een tijd waar hypes net zo snel komen als gaan, is het The Boxer Rebellion gelukt om stapsgewijs te bouwen op hun succesverhaal. In 2011 stond de band rondom Nathan Nicholson nog in een uitverkocht Rotown; zeven jaar later is de Maassilo aan de beurt. Met een hit als ‘Diamonds’ kun je concluderen dat de groep toentertijd een ruwe diamant was, eentje die nu in alle glorie glittert in het voetlicht.

The Boxer Rebellion heeft al die jaren zijn onmiskenbare geluid als fundament: alternatieve rocknummers die qua dynamiek net zo ontzagwekkend zijn als de gemiddelde stadionact, maar desondanks terugvallen op de intimiteit van dat ene charmante bandje uit de plaatselijke kroeg. Een band met bescheidenheid en karakter, die na laatste album ‘Ocean By Ocean’ (2016) nu alweer staat te popelen om met nieuw werk te komen.

Begin 2018 brengt The Boxer Rebellion het nieuwe album ‘Ghost Alive’ uit. Hiervan is de eerste single ‘Love Yourself’ onlangs al vooruitgestuurd. Een concrete releasedatum van de plaat heeft de band nog niet bekend gemaakt.

The Boxer Rebellion @ Maassilo
Zaterdag 3 maart 2018
Maassilo Rotterdam (uitsluitend staanplaatsen)
Deuren open: 19.30 uur | aanvang: 20.30 uur
Entree: €24 (inc. servicekosten)
Tickets zijn verkrijgbaar via:
motelmozaique.nl, rotown.nl en ticketmaster.nl