Oleta Adams

Zangeres brengt AFAS Circustheater in Kerstsferen.

 

Op maandag 11 december aanstaande komt de wereldberoemde zangeres Oleta Adams naar Nederland om een kerstconcert te komen geven in o.a. het prachtige Circustheater te Scheveningen. Ze treed voor het eerst op in dit prachtige theater, de muziektempel van Nederland. Een warm muziekprogramma speciaal voor de donkere dagen voor Kerst. Een periode die ook voor haar heel erg bijzonder is. Dat bleek al op haar album ‘Christmas Time With Oleta’ dat zij uitbracht.

Sinds het doorslaande succes van haar platina debuutalbum ‘Circle of One’ in 1990, met de hartstochtelijke hit “Get Here”, heeft Oleta Adams een enorme schare fans over de hele wereld geïnspireerd met haar nummers die teruggaan naar haar wortels in de gospel. Maar net zo makkelijk maakt ze de overstap naar soul, R&B, urban en popmuziek. Haar succes werd gevoed door wereldwijde tours met Tears for Fears, Phil Collins, Michael Bolton en Luther Vandross en bestendigd met vier Grammy Award nominaties en meer dan twee en half miljoen verkochte albums. Eerder dit jaar verscheen haar nieuwe, negende album ‘Third Set’.

Kortom; kom naar het ‘kerstconcert van het jaar’ in het AFAS Circustheater Scheveningen! @AFAS Circustheater Scheveningen

Kijk hier voor nog meer voorstellingen van Oleta Adams

https://www.ntk.nl/voorstelling/oleta-adams

Foto: Jerrold Mallee