Justin Timberlake

Vierde studio album Man of the Woods verschijnt op 2 februari.

Vandaag heeft Justin Timberlake, winnaar van tien Grammy awards en 4 Emmy awards, zijn nieuwe single genaamd Filthy uitgebracht. De single, afkomstig van zijn nieuw te verschijnen album Man of the Woods, is geschreven en geproduceerd door Timberlake, Timbaland en Danja. Het vierde studio album van Timberlake zal 2 februari uitkomen op RCA Records.

Het album belooft zijn meest ambitieuze plaat tot nu toe te zijn, zowel muzikaal als tekstueel. Een combinatie van traditionele Amerikaanse Rock met moderne invloeden door samenwerkingen met artiesten als The Neptunes, Timbaland, Chris Stapleton en Alicia Keys levert een album met een verhaal op. Timberlake haalde zijn inspiratie voor zijn album uit zijn zoon, zijn vrouw en zijn persoonlijke reis van Memphis tot de persoon die hij vandaag de dag is.

De futuristische videoclip behorende bij de eerste single ‘Filthy’ is geregisseerd door de meervoudig bekroonde regisseur Mark Romanek. Het is de eerste in een serie van vier video’s die tot aan albumrelease uitgebracht zullen worden.