Vestrock

Tom Odell, Jacin Trill en De Likt op VESTROCK.

Met trots presenteren we de tweede reeks namen van VESTROCK, het festival waar je de vriendschap viert. Tijdens de negende editie treden op:

Tom Odell (UK)
Dr. Lektroluv
Jacin Trill
De Likt
Green Lizard Tribute to Nirvana feat. Rudeboy
Sunstack Jones (UK)
Altobelli
JRD

Bekijk hier de aankondigingsvideo van de tweede reeks namen voor VESTROCK 2018.

2e REEKS NAMEN VR18

YES! We vliegen het weekend in met 8 nieuwe namen voor VESTROCK 2018! Er zijn (nu) nog tickets maar het gaat hard!!! Binnenkort nog meer namen!!! #like #share #bedankt #VR18

Geplaatst door Vestrock op vrijdag 23 maart 2018

Uiteraard blijft het hier niet bij, want er volgen nog steeds tientallen namen voor VESTROCK en VESTROCK JUNIOR. Ook heb je nog een headliner van ons te goed.

VESTROCK
VESTROCK vindt plaats op het eiland in de stadsgracht van de middeleeuwse vestingstad Hulst. We organiseren in 2018 voor de negende keer het driedaagse onafhankelijke festival voor rock- pop- en danceliefhebbers. Omdat we gelegen zijn op een eiland heeft VESTROCK een intiem, gezellig en kleinschalig karakter. Sterker nog: een gemoedelijker festival kom je niet snel tegen. Op VESTROCK ontdek je nieuwe opkomende acts naast gevestigde namen. Dat is het lekkerste met een bijzonder biertje in de hand. Ons eigen VESTROCK bier misschien? Daarna kun je kruipend naar onze heerlijke camping, volgens bezoekers een van de beste festivalcampings van de Benelux.