Nacht van de Hollandse Sterren

Feestelijke Nacht van de Hollandse Sterren in Zoetermeer.

Afgelopen zaterdag 7 april jl. kon de avond van de jaarlijks terugkerende ‘Nacht van de Hollandse Sterren’ in de Silverdome in Zoetermeer niet meer stuk. In een ‘Nacht’ met confetti, serpentines, ballonnen, danseressen gingen nagenoeg 5000 feestneuzen dit keer samen met Anita Meijer, Paul de Leeuw, Samantha Steenwijk, Stef Ekkel, Funky Piano’s, André Hazes, John West, Peter La Haye, Marc Lapré, DJ Jerome e.v.a. topartiesten van Nederlandse bodem weer volledig uit hun dak.

Het uitverkochte Silverdome barstte uit zijn voegen tijdens deze editie. Dit jaarlijks terugkerende evenement was ook nu weer voorzien van een geweldige line-up van topartiesten in een giga feestarena met een schitterend decor inclusief ‘cat-walk’. Rond acht uur stond er al een flinke rij buiten te trappelen voor de deuren. Het feest met de ‘Sterren’ kon beginnen en zou duren tot in de nachtelijke uurtjes.

De presentatie was deze avond in handen van feestbeest en lolbroek Paul de Leeuw, die later op de avond zelf ook nog een spetterend muzikaal optreden zou verzorgen. Het feest begon gelijk al goed met 2 kanjers: Peter La Haye en Marc Lapré zouden de toon zetten voor de rest van de avond.

DJ Jerome draaide tussendoor zijn muziek en bracht het publiek in een blijvende stemming. En bij een feest, zoals een feest behoort te zijn, was er ook voor deze avond weer flink uitgepakt. Met een oog- en oorstrelend optreden van John West met de 2 danseressen van ‘Orli Entertainment’ en daarachter Anita Meijer en Paul de Leeuw in de line-up kon de avond niet meer stuk. Even na middernacht ging het dak er compleet af met het optreden van André Hazes, vervolgd door Funky Piano’s. In de ‘Final touch’ met de klok bijna op 02.00 uur brachten de laatste twee artiesten een nieuw hoogtepunt in de feeststemming. Stef Ekkel en Samantha Steenwijk. Het publiek was vermoeid maar voldaan.

Er is met succes wederom hard gewerkt door de organisatie van dit succesvolle feest, die ook dit jaar alles uit de kast heeft gehaald voor een groots evenement, waar iedereen elk jaar weer naar uitkijkt. Een succesformule met confetti en een geweldige line-up, waar je graag naar toe gaat.

Tekst en foto’s: Jerrold Mallee