Nacht van Oranje

Grootste Hollandse muziekfeest in Ahoy viert 25-jarig bestaan met topartiesten.

De Nacht van Oranje in Ahoy [fotocredit Harold Versteeg | BrunoPress]

Traditioneel op de avond voor Koningsdag vindt in Ahoy het grootste Hollandse Muziekfeest plaats: de Nacht van Oranje. Dat betekent feest en meezingen met de grootste hits van vaderlandse top-artiesten, de medleyblokken en afsluiter Lee Towers. Alle songteksten verschijnen op lichtkranten boven het podium, dus trek je oranje pak aan en doe mee.

Voor de Nacht van Oranje 2017 staan op het programma: André Hazes, Frans Bauer, Wolter Kroes, naast Xander de Buisonjé, Jannes, Gebroeders Ko, Het Feestteam, Snollebollekes, René Schuurmans, John West, Stef Ekkel, Alex, afsluiter Lee Towers en special guests: Venga Boys. @Ahoy

Foto’s: Harold Versteeg