Nacht van Oranje in Ahoy

Ongelimiteerd feesten en meezingen met Hollandse hits.

De Nacht van Oranje in Ahoy [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Op de avond voor Koningsdag staat Rotterdam Ahoy steevast in het teken van de Nacht van Oranje. Met het podium in het midden van de zaal is het 360 graden feest voor meer dan 12.000 in oranje uitgedoste fans van Nederlandstalige muziek. Dat betekende pure gezelligheid en uitbundig genieten.

Op 26 april 2018 vond alweer de 26e feesteditie plaats! Met op het affiche diverse Hollandse toppers, absolute party-artiesten, medleys, een special guest en Lee Towers als traditionele afsluiter. De artiesten brengen bij de Nacht van Oranje louter hun grootste hits ten gehore. Het was weer een gigantisch feest in Ahoy. Check de foto’s die Harold Versteeg in Rotterdam maakte! @Ahoy Rotterdam