Waylon

Zanger met nieuw album en meer in Patronaat.

Songfestivalkandidaat Waylon in de Patronaat in Haarlem [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

Voordat Waylon naar het Eurovisie Songfestival in Portugal gaat, doet hij nog een korte tour. Op 19 april stond de zanger in het Haarlemse Patronaat.

De tour, die een aftrap is van misschien wel het meest bepalende jaar voor Waylon, zal het publiek onder andere een voorproefje geven van het langverwachte persoonlijke album ‘The World Can Wait’ met gelijknamige titel.

Songfestivalkandidaat Waylon in de Patronaat in Haarlem [fotocredit Harold Versteeg | PhotoFresh.nl]

“The World Can Wait” wordt het album waarbij Waylon terugkeert naar zijn liefdevolle muzikale roots, die nog steeds geworteld zijn in Nashville. Een album waarbij hij zijn grote helden van de country music eert maar door vooral zijn eigen sound in die voor hem zo inspirerende omgeving te omarmen. En natuurlijk het album waar  ook de keuze van het songfestivallied 2018 op staat.

Afgelopen jaar was voor Waylon een mooie opmars naar 2018.Met een tour die binnen een dag uitverkocht, winnende coach bij The Voice of Holland en eveneens winnaar van It takes 2. Daarnaast waren er 3 uitverkochte Ahoy shows met Radio Veronica’s Top 1000 Allertijden. Omdat muziek zijn levensadem is wil hij naast het komende drukke jaar vooral weer veel optreden.  @Patronaat

Fotografie: Harold Versteeg