Parkpop Saturday Night

Drie zwoele juni festivaldagen in Den Haag.

The night before Parkpop vindt op 23 juni het gloednieuwe Parkpop Saturday Night plaats. Maak je op voor een avond vol hits uit de laatste decennia.

Parkpop Saturday Night is het voormalige Night at the Park. Grote namen uit binnen- en buitenland, nieuwe acts en wereldwijd bejubelde tribute bands treden dit jaar op in het Haagse Zuiderpark. Met Melanie C, Kim Wilde, Clouseau, Jason Donovan, The Boss UK, Kiss Forever Band, De Dijk, Martijn Fischer, Hot Chocolate, Gruppo Sportivo en 90’s NOW!

Met de komst van Parkpop Saturday Night duurt Parkpop voor het eerst drie dagen. Vrijdag is er Parkpop Downtown in café’s in het centrum en zondag is zoals altijd het festival zelf in het Zuiderpark. Dat worden drie zwoele zomerdagen en avonden in Den Haag! Nu maar hopen dat het weer ook meewerkt!

Tickets zijn verkrijgbaar via parkpopsaturdaynight.nl.