Sniester

Sniester 2018 barst los in Den Haag!

Sniester festival: een rawk’n’roll retraite in het holst van Den Haag. Zo omschrijft Paard Den Haag het avontuurlijke Haagse festival waar je de ene muzikale verrassing na de andere tegenkomt. De muziek is gevarieerd en voor elk wat wils. Op kleine tot piepkleine locaties maar ook in de zalen van het Paard.

Op zo’n 15 podia in het Popdistrict zie je in het Sniester weekend meer dan 80 acts; van fragiel tot snoeihard, van bekend tot splinternieuw. Sniester is bepaald niet voor pussies. Wél voor katers. En vooral ook voor fans van waaghalzerij in de muziek en van onontdekt talent. Want Sniester daagt bezoekers uit tot een muzikale rollercoaster. En dat was het gisteren ook zeker. Dat was struinen langs de verschillende locaties en je laten verrassen. Ook DI-RECT was er, als verrassingsact in het kleine Paardcafe. Sniester: een festival waar je je laat tracteren op de meest verrassende muziekstijlen.

Dit was wat wij op dag 1 tegenkwamen en waar we ons door lieten verrassen. Zie onder meer G.O.D., VROU.KA, Clean Pete, The Damned And Dirty, ORGEL VRETEN, Nordmann en Josephine.

Fotografie: Anneke Ruys

DI-RECT door Dutch Pix