Tom Browne

Wereldberoemde jazz- en funktrompettist naar Paard Den Haag.

Befaamde jazz- en fun trompettist Tom Browne heeft een onvoorwaardelijke liefde voor muziek. Hij zit al ruim 30 jaar in de business en scoorde grote hits zoals ‘Funkin’ For Jamaica (N.Y.)’ en ‘Thighs High (Grip Your Hips And Move)’.

Volgens Tom Browne komen bezoekers van optredens niet alleen om naar de muziek te luisteren, ze komen om een connectie te maken met de artiest. En dat is wat Browne doet. Hij neemt zijn publiek mee in zijn passie.

Ook zei muziek-icoon George Benson eerder: hij gelooft in welke muziekstijl en de manier hoe je hiermee kunt communiceren, en niet elke artiest kan dat. Verassend genoeg begon Tom Browne met piano spelen, maar hij vond een aantal jaar later zijn passie en speelde met 21 jaar al zijn eerste concert van Amerikaanse componist Weldon Irvine.

Anno 2018 is Tom Browne zijn glans nog niet verloren en staat hij nog steeds in de Top 2000, en op 30 mei in Den Haag op het podium: gewoon in Paard! @Paard Den haag (tekst + foto)