Toppers in Concert 2018

Toppers In Concert 2018 weer een gigantisch feest.

Pretty in Pink The Circus Edition oftewel mooi in roze was het thema dit jaar voor De Toppers. In de Johan Cruijff ArenA zetten Gerard Joling, Jan Smit, Danny de Munk, Jeroen van der Boom en Rene Froger de boel weer volledig op stelten. Het was een ArenA in circussferen want de mannen wisten er van deze veertiende editie weer een gigantisch spektakel van te maken, met alles erop en eraan.

De mannen hadden er zin in om over het publiek maar niet te spreken. De hele zaal had zich gehouden aan de dresscode en zong de liedjes uit volle borst mee. Voor velen is dit iets waar ze het hele jaar al naar uitkijken en dat leidt tot een volledige ontlading. Daarom dansen, hossen en zingen ze graag tot ze echt niet meer kunnen.

Fotografie: Arnold van der Horst Arnold vd Horst Fotografie