Cypress Hill

Hiphop crew naar AFAS Live.

Op vrijdag 21 december komt de Latijns-Amerikaanse hiphopcrew uit Los Angeles naar AFAS Live in Amsterdam. De show is onderdeel van de Elephants On Acid Tour die in het teken staat van hun nieuw te verschijnen gelijknamige album.

Cypress Hill vierde onlangs hun 25e verjaardag met een speciale tournee. Vorig jaar stond de groep op Lowlands waar ze een onuitwisbare indruk achterlieten. Nu zijn ze terug met een nieuw album, Elephants On Acid en een gloednieuwe tournee.

De Latijns-Amerikaanse hiphopcrew scoorde in de eerste helft van de jaren negentig een reeks inmiddels klassieke hits als How I Could Just Kill A Man, Insane In The Brain, I Ain’t Goin’ Out Like That en (Rock) Superstar.

Ze verkochten ruim 18 miljoen albums wereldwijd. De loco beats van DJ Muggs en de lyrical stylings van MC’s Sen Dog en B-Real hebben ook duidelijke invloeden op de hiphop anno nu. @Tekst Mojo Concerts

Cypress Hill – Elephants On Acid Tour
Vrijdag 21 december, AFAS Live, Amsterdam

Foto’s: Harold Versteeg