Foto’s Parkpop 2018

Op 24 juni vond in het Zuiderpark te Den Haag de 38ste editie van het Parkpop Festival plaats.

Het was weer een uitgelaten boel op Parkpop. Gezelligheid en uitbundigheid alom en ook de glazen bier gingen veelvuldig van hand tot hand. Op Parkpop gaat het niet alleen maar om de optredens, maar ook om de vele nevenactiviteiten.

Op de drie grote podia (Jupiler Stage, Hifi Klubben Stage en Haags Podium) traden artiesten op als Danny Vera, De Jeugd van tegenwoordig, DeWolff, The Analogues en The Fratallis. En natuurlijk BLOF die het festival mochten afsluiten.

Leuk zijn juist ook de kleinere podia op het Haagse veld, waaronder Het Hiphop Podium, People Stage, Pip in ’t park en De Centrale. In de I Love Hiphop area op Parkpop vind je veel gezelligheid en creativiteit, maar ook serieuze battles!

Fotografie: Angela van Tol

Het was weer een uitgelaten boel op Parkpop. Gezelligheid en uitbundigheid alom en ook de glazen bier gingen veelvuldig van hand tot hand. Op Parkpop gaat het niet alleen maar om de optredens, maar ook om de vele nevenactiviteiten.

Op de drie grote podia (Jupiler Stage, Hifi Klubben Stage en Haags Podium) traden artiesten op als Danny Vera, De Jeugd van tegenwoordig, DeWolff, The Analogues en The Fratallis.

Leuk zijn juist ook de kleinere podia op het Haagse veld, waaronder Het Hiphop Podium, People Stage, Pip in ’t park en De Centrale. In de I Love Hiphop area op Parkpop vind je veel gezelligheid en creativiteit, maar ook serieuze battles!

 

Fotografie: Angela van Tol