Kaderock 2018

KADEROCK met veel gezelligheid en toffe muziek.

Al 23 jaar vindt KADEROCK op de eerste zaterdag van juni plaats in en rondom Musicon te Den Haag.

Ook op 2 juni was er een groot buitenpodium op het plein, naast een intiem podium binnen in Musicon. KADEROCK biedt als vanouds muziek voor elk wat wils. Met rock, maar ook pop, blues, hiphop en elektronische muziek. Zoals elk jaar zijn ook The Clarks en Cesar Zuiderwijk weer van de partij op Kaderock. Neerland’s beste classic rock band nam gisteren zangeres A.J. Plug mee, volgens Johan Derksen de beste blueszangeres van Nederland. Het optreden stond in ieder geval als een huis.

Een band op het binnenpodium die opval was zeker SpeakEasy, een Haagse hardrock’n’rollband gevormd in maart 2016. Het optreden maakte veel indruk. Er waren extra veel mensen naar het optreden gekomen omdat SpeakEasy recent een vette prijs in ontvangst mochten nemen van de Popunie. Ze stonden ook al in het voorprogramma van De Kraaien en op het Metropolis Festival in Rotterdam waar ze een dikke prijs in ontvangst mochten nemen van de Popunie. Na het winnen van de Talent Event hebben ze nu ook een plekje gekregen op Kaderock.

Verder onder meer YourStage On Tour, Niko, Birth of Joy, Green Lizard Ft. RudeBoy, De Likt en Avi On Fire op het binnen- en het hoofdpodium. Al met al een vet programma met bands die tot in de late uurtjes doorspeelden.

Fotografie: Anneke Ruys