Lowlands 2018

Nieuwe namen aangekondigd.

Van 17 t/m 19 augustus vindt op evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen de zesentwintigste editie van “A Campingflight to Lowlands Paradise” plaats. Vandaag worden 20 nieuwe muzieknamen aan het programma toegevoegd, waaronder Nile Rodgers & CHIC, The Tallis Scholars, Blaudzun, Miles Kane, ZHU en Portico Quartet.

Nile Rodgers & CHIC met funk pur sang, Blaudzun met zwaarmoedige folkpop, Britrocker Miles Kane (glam, Merseybeat, psych, punk) , Portico Quartet ( jazz, ambient, elektronica en minimal)

Foto Eric van Nieuwland

Daarnaast worden ook Alika & Nueva Alianza, Amenra, Amyl and The Sniffers, Arp Frique & Family, Carista, GAIKA, Jayda G, Moose Blood, Nakhane, Pythius, Sons of Kemet, SOPHIE (dj-set + visuals), Thunderpussy en Yung Feurich aan het programma van Lowlands toegevoegd.

Eerder werd al bekend dat o.a. de volgende acts naar Lowlands komen: Gorillaz, Kendrick Lamar, N.E.R.D., The War On Drugs, Dua Lipa, James Bay, Bonobo, Dropkick Murphys, Gavin James, Grizzly Bear, King Gizzard & The Lizard Wizard, Patti Smith, Rag’n’Bone Man, Richie Hawtin CLOSE, Spinvis, Stormzy en Tom Odell.

Op www.lowlands.nl staat een uitgebreide omschrijving van de tot nu toe aangekondigde acts en via de LL18 Spotify Playlist zijn al deze acts te beluisteren. Binnenkort volgen meer bevestigingen, waaronder theater, literatuur, dans en wetenschap. @Lowlands
—–
A CAMPINGFLIGHT TO LOWLANDS PARADISE
17 + 18 + 19 augustus 2018
Evenemententerrein Walibi Holland, Biddinghuizen
lowlands.nl