Kylie Minogue

Australische zangeres geeft concert in AFAS Live.

Eerder dit jaar werden shows in het Verenigd Koninkrijk en Ierland aangekondigd, daar wordt nu een Europese tour aan toegevoegd.

Kylie presents Golden staat in het teken van Kylie’s nieuwe en veertiende studio-album Golden, dat begin april werd uitgebracht. De plaat werd gedeeltelijk in Nashville opgenomen en heeft dan ook sterke country-invloeden. De eerste single en album opener Dancing werd haar eenenvijftigste single die binnenkwam in de UK Top 40 charts. Tijdens haar show in AFAS Live passeert niet alleen nieuw materiaal de revue, ook oudere nummers worden omarmd. Kylie legt de lat voor haar liveshows graag hoog: voor de Kylie presents Golden shows belooft de femme fatale een nieuwe, extravagante productie.

Kylie Minogue brak in 1988 internationaal door met het nummer I Should Be So Lucky en heeft inmiddels een heleboel hits op haar naam staan. In Nederland scoorde ze met nummers als Spinning Around en Can’t Get You Out Of My Head grote hits. Minogue trad voor het laatst in Nederland op in 2011 in de toenmalige Heineken Music Hall. @Mojo Concerts

Radio 10 presenteert
KYLIE – Kylie presents Golden

Aanvang: 20:00 uur | Entree: €59,- (excl. servicekosten)

22 november AFAS LIVE

Foto’s Harold Versteeg