Little Steven

Little Steven verrast fans in Hard Rock Cafe Amsterdam.

Fans van Little Steven hadden gisteren de avond van hun leven in Hard Rock Cafe Amsterdam! In de kleine setting van het bargedeelte van het Hard Rock Cafe draaide hij muziek tijdens een Live DJ Set en vertelde hij anekdotes. Dat deed hij met zijn Underground Garage Dance Party.

Uiteraard werden de fans niet vergeten. Tussendoor beantwoordde hij hun vragen en nam hij tijd om met ze op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen.

Little Steven is natuurlijk een van de oprichters en bandlid van Bruce Springsteens E Street Band en scoorde ook diverse hits zoals ‘Forever’ met zijn eigen band ‘Little Steven and the Disciples of Soul’. Nu heeft hij na 15 jaar een nieuw album uit met de titel Soulfire.

Patricia Benjamins was in het Hard Rock Cafe en fotografeerde het evenement in Amsterdam.