Fotoserie: Tuckerville 2018

Zonnig Tuckerville trekt 15.000 bezoekers.

Op een stralende nazomerdag verwelkomde initiatiefneemster Ilse DeLange op Tuckerville 2018 bijna 15.000 bezoekers uit het hele land.

Het sfeervolle festivalterrein van Het Rutbeek nabij Enschede vormde het decor voor optredens van onder andere DeLange zelf, Carrie Underwood, George Ezra, Isaac Gracie, Birth Of Joy en Hannah Williams & The Affirmations.

Tuckerville, een festival voor country en americana in de breedste zin van het woord, werd dit jaar voor de tweede keer georganiseerd op Het Rutbeek. Het natuurlijke terrein bleek in 2017 al de ideale plek voor het door Ilse DeLange geïnitieerde festival.

Uniek dit jaar was het optreden van countryster Carrie Underwood uit Nashville, die voor het eerst optrad in Nederland en zelfs even het podium deelde met DeLange tijdens Miracle. Nieuw deze editie was ‘Het Aftank Station’, de Nozem Eagle bar voor Echte Mannen waar DJ’s zoals De Rooie Jager de muzikale scepter zwaaiden.@Friendly Fire

Fotografie: Esmee Burgersdijk