Pieternel – Roosevelt Island CD + winactie!

Pieternel – Roosevelt Island CD recensie

De Nederlandse zangeres Pieternel is al sinds haar zestiende bezig met een carrière in de muziek. Begin oktober brengt ze haar debuutalbum uit na de eerdere release van verschillende singles en EP’s. De Amsterdamse Nashville girl Pieternel weet je vanaf de eerste noten van haar album te raken. Zowel akoestisch als uptempo vervoert ze met haar zeer eigen geluid. Soms klinken de sferische songs als country dan weer intiem akoestisch singer-songwriter. Pieternel reisde voor de opnamen van ‘Roosevelt Island’(de opvolger van de EP ‘All Night Cafe’die in april verscheen) naar New York en Nashville. Het werd een groot muzikaal avontuur vol hoogtepunten en ademt de sfeer van Nashville en New York. Pieternel vond inspiratie bij zangeressen als Bonnie Raitt, Eva Cassidy en Dolly Parton. Vol passie brengt ze haar songs waarin groei, liefde en avontuur centraal staan. Met haar warme stem neemt ze je mee op een mooie muzikale reis, 11 songs lang. Een reis die geen moment verveelt. Met pareltjes als ‘All Grown Now’, ‘There He Goes’, ‘Every Now and Then’ betekent dat puur genieten met deze aanrader. Het album is vanaf 9 oktober online beschikbaar. **** (AR)

https://www.pieternelmusic.com/

Wil je Pieternel graag live zien en haar albumrelease meemaken op dinsdagavond 9 oktober 2018 in Bitterzoet Amsterdam?. Ontopofmusic.com geeft 2 tickets weg voor deze bijzondere show! Daar kan jij samen met een vriend(in) bij zijn! Lees snel verder om te weten hoe jij kans maakt op deze tickets.

Win tickets voor Pieternel in Bitterzoet!

Pieternel geeft een concert naar aanleiding van de release van haar debuutalbum. Daar kan jij samen met je vriend(in) bij zijn! Lees snel verder om te weten hoe jij kans maakt op deze tickets.

Hoe kun je winnen?

Ontopofmusic.com geeft twee concertkaarten weg. Jij kan dus gratis bij het optreden van Pieternel zijn. Wat moet je hiervoor doen? Ga naar onze Facebookpagina en tag een vriend(in) met wie jij hier heel graag heen wil gaan. Of stuur ons een mailtje op info@ontopofmusic.com

Op vrijdag 21 september 2018 maken wij de winnaar bekend! Wie weet sta jij dan 9 oktober in Bitterzoet.