Glennis Grace

Glennis Grace laat Whitney Houston herleven in Amsterdam.

Vrijdagavond 5 oktober gaf Glennis Grace, de parel uit de Jordaan een geweldig mooi muzikaal eerbetoon aan Whitney Houston in AFAS Live in Amsterdam. De zangeres die in 1994 grote bekendheid kreeg door haar deelname op 16-jarige leeftijd aan de Soundmixshow met haar vertolking van Whitney Houston’s ‘One Moment in Time’ zong gisteravond wederom de sterren van de hemel met haar geweldige, krachtige en warme stem.

Ze wist alle aanwezige fans in het uitverkochte AFAS Live in extase te brengen én even Whitney weer onder ons te brengen. Onlangs deed de zangeres die geboren is op 19 juni 1978 nog mee met ‘America’s Got Talent’ waar ze tot in de finale alle Amerikanen en fans met haar stem wist te betoveren. Gelukkig is Glennis haar Nederlandse fans niet vergeten en liet ze vanavond in haar eerste ‘Whitney, a tribute by Glennis Grace’ weer naar volle tevredenheid van zich horen.

Zondag 7 oktober a.s. is haar 2e en laatste show, ook deze avond zal onze ‘Lady of Soul’ ballads en up-tempo nummers van Whitney Houston, die 11 februari 2012 is overleden, als eerbetoon aan de Amerikaanse zangeres ten gehore brengen.

Meer over Glennis Grace: www.glennisgrace.nl

Tekst en fotografie: Arnold vd Horst Arnold vd Horst Fotografie- NL Artiesten