Massive Attack

Britse elektronicaformatie met Mezzanine XX1 naar AFAS Live.

Op vrijdag 1 februari 2019 geeft de de Britse elektronicaformatie Massive Attack een concert in AFAS Live. De voorverkoop van dit concert, ter ere van het 21-jarig bestaan van het album Mezzanine, begint aanstaande vrijdag 2 november om 10.00 uur via Ticketmaster.

Massive Attack brengt met Mezzanine XX1 een totaal nieuwe productie met zangeres Elizabeth Fraser en vernieuwde audio en visuals ontworpen door Robert Del Naja. Andere samenwerkingen voor deze tour worden later nog bekendgemaakt.

De show op vrijdag 1 februari staat geheel in het teken van het succesvolle album Mezzanine, dat die avond eenentwintig jaar na de release gespeeld gaat worden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van aangepaste audio gereconstrueerd uit originele samples.

Robert Del Naja zegt over de show:“It’s going to be a one off piece of work; our own personalised nostalgia nightmare head trip”. @Mojo Concerts

Massive Attack brengt hierna, in maart 2019, Mezzanine XXI naar de volgende steden in de Verenigde Staten: Washington / Philadelphia / New York / Boston / Toronto / Detroit / Chicago / Saint Paul / San Francisco / Los Angeles / San Diego.
Massive Attack: MezzanineXX1
Vrijdag 1 februari 2019, AFAS Live, Amsterdam