Rachel Kramer

Zangeres presenteert debuutalbum in Hilversum.

Dinsdagavond 16 oktober was het dan eindelijk zover. Rachel Kramer – bekend van o.a. K-otic – presenteerde in de grote zaal van De Vorstin in Hilversum voor familie, vrienden, bekenden en fans haar debuutalbum ‘Home’ samen met een live band. Home is een album vol nieuwe liedjes die gaan over haar en zijn stuk voor stuk autobiografisch.

Na 17 jaar is er niet een single, maar een heus album ‘Home’ vol met popliedjes met een country vibe, mooie ballads, maar ook mooie en krachtige up-tempo nummers.
Rachel werkte zowel in Nederland als Neshville aan haar droom, haar debuutalbum ‘Home’ Ze wil hiermee afscheid nemen van de afgelopen jaren die in het teken stonden van veranderingen. Zo viel ze 50 kilo af en heeft ze jaren niet naar haarzelf geluisterd. Het masker is nu af en alles wat ze nu doet is eerlijk! Op het album ‘Home staan o.a. nummers voor haar kind en verloofde, maar ook voor haarzelf.

Bart, Anna en zwangere Bouchra van K-otic overhandigde Rachel Kramer het eerste exemplaar van ‘Home’
Uiteraard ontving Rachel Kramer aan het eind van haar albumpresentatie een langdurige staande ovatie. ‘Home’ is puur! Rachel is puur! Dat zie je en dat hoor je…

Meer over Rachel Kramer: www.iamrachelkramer.com

Tekst en fotografie: Arnold vd Horst NL-Artiesten