K3

Meidengroep lanceert nieuw album en kondigt tour aan.

Op donderdag 15 november presenteren Hanne, Marthe en Klaasje hun nieuwe album ‘K3 Roller Disco’ in Nederland. En de dames hebben meer leuk nieuws… Ze komen in het voorjaar van 2019 met een geheel nieuwe show. K3 bestaat 20 jaar en dat gaat extra gevierd worden! Deze show, boordevol medleys met zowel oude & nieuwe muziek, zal ook langs de Nederlandse theaters reizen.

Naast de presentatie van het nieuwe album krijgt K3 ook een speciale award uitgereikt voor de verkoop van meer dan 500.000 exemplaren van de albums 10.000 luchtballonnen, Ushuaia, Love Cruise & Roller Disco. Ook zal K3 een speciale K3 munt overhandigd krijgen door De Koninklijke Nederlandse Munt. Een grote eer aangezien o.a. artiesten als Bono en Armin van Buuren hen voorgingen.

Bijzondere locatie

De dames hebben het deze keer anders aangepakt. Zij hebben alle basisscholen in Nederland uitgedaagd om een eigen cover voor het nieuwe album te ontwerpen. De winnende klas krijgt een exclusief optreden van K3 met live band. Klas 3B van Kindcentrum de Samenstroom in Gemert heeft deze wedstrijd gewonnen. Deze school krijgt naast een optreden met live band ook het album met de door hen ontworpen albumcover.

Fotograaf Esmee Burgersdijk was recent bij de vorige show van K3 waarvan je hierbij de foto’s kunt bekijken.