Luz Vizcarra

 Luz Vizcarra lanceert met Passione Rossiniana indrukwekkend debuut.

De Mexicaanse mezzosopraan Luz Vizcarra lanceert met ‘Passione Rossiniana’ haar eerste digitale album. Vizcarra is een getalenteerde klassieke baroque en belcanto zangeres die de afgelopen jaren ontelbare luisteraars in Mexico en ver daarbuiten heeft weten te veroveren. Met optredens in binnen- en buitenland valt haar aanwezigheid het bekende Instituto Mexicano de la Radio op waar deze bijzondere zangeres daarna vele nationale radio-optredens verzorgde met aria’s, baroque, belcanto en hedendaagse nummers.

Luz Vizcarra heeft memorabele optredens verzorgd op gerenommeerde Mexicaanse locaties als Palacio de Bellas Artes, MUNAL, Castillo de Chapultepec en het Palacio Nacional. Op het podium is zij een vrouw die haar publiek betovert met haar prachtige zangkunst en meeslepende muziek, neergelegd in aria’s vol passie en zachtheid. Overal waar deze mezzosopraan komt sleept zij het publiek mee in hogere sferen. In haar aria’s draagt ze passie en zoetheid uit. Het bracht haar door heel Mexico naar Midden-Amerika met haar recitals, waarin ze vol grote kracht en durf mannelijke rollen speelt en zo haar artistieke werk koppelt aan het bewustzijn over genderconflicten.

Ze zegt dat ze verliefd is op delicate muziek, vol nuances en details en om die reden drukt ze in haar aria’s passie en zoetheid uit, wat ze in het hele land en Midden-Amerika heeft laten zien en horen in haar recitals. Bekend werd ze onder meer in haar mannelijke rollen waarin ze een grote kracht en dapperheid manifesteert. Daarin komt vooral haar grote kracht en dapperheid naar voren waarbij haar artistieke werk koppelt aan het bewustzijn over genderconflicten.

Visory Records, een label ui Rome en gespecialiseerd in klassieke muziek en in het promoten van muzikale beloften in het klassieke genre. Visory Records, dat onder leiding staat van producent Giaccomo Migliorelli,was overtuigd van het grote talent van Luz Vizcarra en besloot haar  debuutalbum ‘Passione Rossiniana ‘ internationaal uit te brengen via de digitale platforms.

In Rome neemt Visory een platenlabel op dat gespecialiseerd is in het promoten van muzikale beloften van het klassieke genre en producent Giaccomo Migliorelli besloot het te ondersteunen en bracht hun album “Passione Rossiniana” uit op digitale muziekplatforms.

Op ‘Passione Rossiniana’ vind je aria’s als Ah quel giorno — Semiramide, Di Tanti Palpiti  — Tancredi, Perche turbar la calma – Tancredi, Argel Mura Felici.- Italiana en Argel en Agnus dei — Misa Solemne, op  ongeëvenaarde wijze gebracht door de getalenteerde Mexicaanse mezzosopraan Luz Vizcarra, die het ten volle verdient om met haar muziek nu ook overal internationaal door te breken.