Michael Bublé naar Ziggo Dome

Michael Bublé op zaterdag 2 november 2019 naar Ziggo Dome.

De laatste keer dat Bublé in Nederland was is alweer vier jaar geleden (2014).

De tour, die in het teken staat van zijn nieuwe album love, gaat op 13 februari van start in Tampa en doet o.a. 27 steden in de Verenigde Staten aan, waaronder Madison Square Garden in New York en Staples Center in Los Angeles. Het Europese deel begint op 21 september in Wenen en gaat langs 19 verschillende Europese steden en landen.

Afgelopen zomer heeft Michael Bublé voor het eerst in twee jaar weer opgetreden. De Canadese zanger maakte in Hyde Park zijn comeback tijdens het Londense festival British Summer Time 2018. Daarnaast gaf hij in augustus shows in Dublin, Londen en Sydney, waar hij optrad voor meer dan 150.000 fans.

In zijn buitengewoon succesvolle carrière heeft Michael Bublé al meer dan vijf uitverkochte wereldtournees op zijn naam staan, vier Grammy Awards gewonnen en meer dan 60 miljoen platen verkocht. Zijn nieuwe album love komt aanstaande vrijdag uit met daarop de single ‘When I Fall in Love’ die eind september werd uitgebracht.

Michael Bublé was voor het laatst in Nederland te zien in 2014 met uitverkochte optredens in Ziggo Dome en Ahoy, die in het teken stonden van zijn Crazy Love Tour. @Mojo Concerts

An evening with Michael Bublé
Zaterdag 2 november 2019, Ziggo Dome Amsterdam

Foto’s Harold Versteeg