Niels Destadsbader

Niels Destadsbader – Dertig tweede album van populaire zanger. 

Afgelopen augustus vierde de populaire Belgische zanger, acteur en presentator Niels Destadsbader zijn 30e verjaardag met een nieuw album. ‘Dertig’ heet de plaat toepasselijk en is het tweede album van Niels. Nu al een veelbelovende cd want met zijn debuut ‘Speeltijd’ haalde hij dubbel platina, oftewel goed voor 40.000 verkochte exemplaren. En nu met deze nieuwe plaat begint de uitdaging opnieuw, al is ‘Dertig’ in Belgie nu al een grote hit. Liefhebbers van Nederlandstalige liedjes zullen zeker verrast zijn door dit album. De teksten zijn volwassener dan op het debuut en Destadsbader klinkt anno 2018 nog meer gedreven en passioneler. Veertien songs – eigen nummers – in totaal staan er op de plaat en de nieuwe Koning van de Vlaamse Popmuziek gaat hier zeker mee scoren, ook in Nederland. Na het succes in Belgie zijn wij aan de beurt! Een van de mooiste tracks is zeker ‘Je Bent Me’ een duet met Sarah Bettens (K’s Choice): kippenvel! ‘Dertig’ is een afwisselend album met ballads, up-tempo en zelfs een rock-getinte song (‘Paradijs’).