Phil Collins

Superster na 14 jaar weer naar Nederland.

Op donderdag 20 juni 2019 komt Phil Collins met de Still Not Dead Yet Tour naar het Goffertpark in Nijmegen voor een uniek concert. Het is 14 jaar geleden dat de superster voor het laatst optrad in Nederland.

Met de wereldwijde verkoop van 100 miljoen albums op zijn naam, nummer 1 albums over de hele wereld en ontelbare nummers die miljoenen levens hebben gevormd, is Phil Collins een legende wiens werk tot op de dag van vandaag meer bekendheid krijgt, nu een nieuwe generatie artiesten zijn uitzonderlijke carrière heeft ontdekt en er door geïnspireerd is geraakt.

Collins vierde zijn terugkeer op het podium met een reeks uitverkochte Europese shows, gevolgd door grote Zuid- en Noord-Amerikaanse tours.

“I thought I would retire quietly,” zegt Phil Collins over zijn terugkeer, “But thanks to the fans, my family and support from some extraordinary artists, I have rediscovered my passion for music and performing. It’s time to do it all again and I’m excited. It just feels right.”

Als een van de meest succesvolle artiesten van zijn generatie, met meer UK Top 40-singles dan elke andere artiest uit de jaren tachtig, kreeg Phil Collins eerst als drummer wereldfaam en vervolgens als frontman van Genesis. In 1981 maakte hij zijn solodebuut met het album Face Value uit 1981, met daarop de wereldhit-single ‘In The Air Tonight.’

Hierna zette hij zijn succes als hitmaker voort met de hitsingles Easy Lover, You Can’t Hurry Love en Against All Odds (Take A Look At Me Now) en vervolgens met grote wereldwijde hits als One More Night, Separate Lives, Two Hearts, Another Day In Paradise, I Wish It Would Rain Down, Both Sides Of The Story en Dance Into The Light, om er maar een paar te noemen. @Mojo Concerts (tekst en foto)

Phil Collins – Not Dead Yet: Live 2019
Donderdag 20 juni 2019 | Goffertpark Nijmegen