Yorick Van Norden & Friends

Gitaarlem presenteert Take me to Prison-concerten.

Yorick & Friends, Take me to Prison, afscheid van de oude gevangenis de Koepel in Haarlem [fotocredit Harold Versteeg | Hollandse Hoogte]

Na Take me to Church neemt Gitaarlem bezit van de Koepel met een serie Take me to Prison-concerten in de Veste van de Koepel. In een intieme, akoestische setting beleef je optredens als nooit tevoren. Op het programma: singer-songwriter Maurice van Hoek, Nashville-girl Pieternel, singer-songwriters Ricky Koole & Ruud Houweling en een Mystery Guest. Dit vond plaats op 4 november in de matinee.

MYSTERY GUEST: YORICK VAN NORDEN & FRIENDS
Eén naam hielden wij nog even geheim, maar de Mystery Guest is nu ook bekend! In september bracht Yorick van Norden zijn tweede soloalbum The Jester uit. Het Nederlands muziekjournaille buitelde over elkaar heen om superlatieven uit te roepen. Zo noemde OOR het album ‘De perfecte popplaat, een muzikaal hart-en-ziel meesterwerk’ en schreef de Volkskrant: ‘Zo aanstekelijk dat je de nieuwe Paul McCartney er gerust even voor laat liggen’. Speciaal voor de laatste avond van de serie Take me to Prison heeft Yorick een drietal muzikale vrienden uitgenodigd: Clean Pete, Judy Blank en Mitch Rivers. @De Koepel

Fotografie: Harold Versteeg