Ariana Grande

Zangeres twee keer naar Ziggo Dome met Sweetener World Tour.

Multi-platina verkopende superster Ariana Grande komt in het kader van haar Sweetener World Tour met twee shows naar de Amsterdamse Ziggo Dome.

De tour staat in het teken van Ariana’s meest recente album Sweetener en doet in Europa 19 verschillende steden aan. Sweetener is het vierde studioalbum van de Amerikaanse zangeres met daarop hits als God Is a Woman, Breathin en No Tears Left To Cry. Het album belandde op nummer één in de Billboard 200 Album Chart en werd door NME geprezen en beschreven als “a confident, accomplished, sometimes left-field collection of pop bangers”.

Door de jaren heen heeft de voormalig actrice en Broadway-ster Ariana Grande bewezen een multitalent te zijn door o.a. mee te doen in Scream Queens en Hairspray Live! Bovendien showde Ariana ook nog eens haar komische kant toen ze Saturday Night Live presenteerde. Op social media heeft de popster meer dan 200 miljoen fans. Daarnaast heeft ze tal van onderscheidingen ontvangen zoals de MTV Video Music Awards, iHeartRadio Music Awards en American Music Awards (inclusief de felbegeerde Artist of the Year-prijs).

Het jaar 2018 was een historisch jaar voor Ariana Grande. Haar recente single “No Tears Left To Cry” debuteerde op nummer 1 op iTunes in 88 landen over de hele wereld. De zangeres is hiermee de eerste artiest ooit van wie de eerste single van alle vier opeenvolgende albums in deze Top 10 binnenkwam. Daarnaast sierde ze ook nog de prestigieuze tijdschriftomslagen van TIME’s Next Generation Leaders, FADER en British Vogue. Haar langverwachte album, Sweetener, verscheen in augustus 2018 en debuteerde op nummer 1 in de Billboard 200 Album Chart. @Mojo Concerts

Qmusic presents
ARIANA GRANDE – Sweetener World Tour
Vrijdag 23 augustus 2019, Ziggo Dome – Amsterdam
Zaterdag 24 augustus 2019, Ziggo Dome – Amsterdam