Davina Michelle

Zangeres maakt indruk in Paard Den Haag.

 

Gisteravond stond de Rotterdamse Davina Michelle in het Paard met een eigen show. Daar liet de YouTube ster zien dat ze een concert lang kan imponeren met haar liedjes.

De Kleine Zaal van de Haagse poptempel was al een tijd uitverkocht. Niet verwonderlijk want Davina Michelle is hot. De Youtube ster heeft al meer dan 400.000 abonnees op haar eigen kanaal en dat is sinds haar optredens in het programma De beste Zangers alleen maar gegroeid.

Met de cover ‘What About Us’ van P!nk vergaarde ze internationale bekendheid toen P!nk persoonlijk en vol lof reageerde. Nadat haar cover van het nummer ”What About Us” werd bekeken door P!nk en zij er op reageerde met “This is better than I will ever sound. Is she a recording artist that makes records and puts records out?” De video is inmiddels ruim 9 miljoen keer bekeken.

De Haagse fans hebben dan ook lang naar haar optreden uitgekeken. Maar eerst was er een verrassend voorprogramma door Elieve, een Turks-Nederlandse zangeres met veel power, uitstraling en talent. Ze werd bekend van de internationale Hunkemöller TV campagne waar zij een nummer voor heeft geschreven. In het Paard weet zij in ieder geval een goede indruk achter te laten.

Vanaf het moment dat Davina Michelle het podium betreedt is het enthousiasme compleet. Ze brengt een serie mooie covers zoals ‘Imagine’, ‘At This Moment’, ‘Jealous’ en natuurlijk het P!nk nummer ‘What About Us’, de afsluiter van de avond. Ook haar grote hit ‘Duurt Te Lang’ van Glen Faria komt natuurlijk aan bod.  Davina Michelle brengt een mix van pop en soul maar eigenlijk kan zij veel stijlen aan. Ongedwongen en puur staat ze daar op het podium en weet ook met haar verschijning te vervoeren. Er is ook veel plezier te bespeuren en een goede klik met de band. Veel mensen in het publiek kennen alle liedjes en zingen ze luidkeels mee. Een ding is zeker: in Davina Michelle schuilt een grote zangeres met een grote toekomst. (AR)

Fotografie en verslag: Anneke Ruys